0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Exhaustor Rumegus ABS 5000 SE 400V

4.423,08 Lei*

% 4.637,00 Lei* (Discount 4.61%)
Continut: 1 Bucata

Disponibil, timp de livrare 1-2 saptamani

Numarul produsului: ABS5000SE_400V
Etichete: sistem exhaustare exhaustare rumegus aspirator rumegus lemn exhaustor cu doi saci exhaustor rumegus profesional
Exhaustor ABS 5000 SE este un model ideal pentru utilizatorii care folosesc masini de aplicat cant automate in industria prelucrarii lemnului, fabricarea mobilei si tamplarie. Acesta este dotat cu o turbina puternica, un motor de 2.2 kW si o carcasa robusta, care asigura performante maxime in orice sarcina.

Acest exhaustor poate fi conectat la patru masini simultan, oferind o eficienta maxima in atelierele aglomerate. Acesta are un sistem de filtrare avansat, care permite curatarea aerului in mod eficient, asigurand un mediu de lucru curat si sigur.

Designul sau durabil, construit din otel calitativ, asigura o durabilitate exceptionala si o rezistenta la uzura ridicata. Acesta este usor de utilizat, cu un sistem de control intuitiv, si are o performanta excelenta in medii dificile, dovedit prin performanțele sale de serviciu, fiabilitate si confort in utilizare.

Exhaustorul ABS 5000 SE este ideal pentru masinile de aplicat cant, oferind o performanta ridicata, fiabilitate si eficienta economica. Acesta este o alegere excelenta pentru orice atelier care doreste sa isi imbunatateasca eficienta si sa asigure un mediu de lucru curat si sigur.

Echipare standard:
  • roti pentru deplasare
  • set saci de filtrare;
  • set saci de colectare
  • distribuitor (4xø100mm; incl. 3 capace de etansare)
Debit de aer m³/h: 5000 m³/h
Diametru racord turbina iesire: 4x100 mm
Presiune negativa max.: 2600 Pa
Tensiune alimentare: 400 V
Putere motor S1: 2.2 KW
Greutate: 64 Kg
Dimensiuni ( L x l x h ): 1575x595x505 mm
Holzmann
HOLZMANN® ofera o selectie in continua crestere de utilaje si accesorii extrem de atractive.

Programul Holzmann exceleaza prin raportul calitate-pret exceptional, acoperind nevoile si cerintele atat ale pasionatilor sofisticati pe tot parcursul utilizarii profesionale pana la facilitati de productie mici si mijlocii.

0 din 0 recenzii

Lasa o recenzie!

Impartaseste experientele tale cu alti clienti.