0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Termeni si conditii


Ne dorim ca experienta ta sa fie placuta si simpla, utilizand acest site. Termenii si conditiile sunt instrumentele care ne ghideaza activitatile de pe site-ul https://utilajexpert.ro cu privire la:

 • Cine suntem si cum ne poti contacta
 • Informatiile despre produsele si serviciile oferite
 • Obligatiile Utilizatorului
 • Politica de vanzare, facturare, plata si livrare
 • Garantie, service si politica de returnare
 • Dreptul de Autor
 • Solutionarea Litigiilor
 • Limitarea raspunderii furnizorului
 • Forta Majora
 • Politica de Cookies
 • Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare inainte de a utiliza sau de a obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului https://utilajexpert.ro.

Utilaj Expert Distribution SRL isi rezerva dreptul de a actualiza informatiile cuprinse in Termeni si conditii, aplicabile site-ului https://utilajexpert.ro, fara o notificare prealabila. Noile conditii vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe site, sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului.
Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Crearea unui cont pe site-ul https://utilajexpert.ro se realizeaza in momentul plasarii unei comenzi. Informatiile complete sunt incluse in Capitolul “Politica de vanzare, facturare, plata si livrare”.
Pretul produselor este actualizat zilnic. Acesta poate fi afisat in Lei sau Euro, in functie de optiunea utilizatorului. Pretul afisat pe site pentru fiecare produs, contine taxa pe valoare adaugata (TVA), indiferent de moneda selectata.
Pretul afisat pe site pentru fiecare produs, este per unitate de masura (1 bucata, 1 centimetru, 1 cutie, 1 litru, 1 metru liniar, 1 set). Cu titlu de exceptie, sunt produse care se pot comanda doar de la o anumita cantitate impusa. Informatiile privind cantitatile minime impuse sunt afisate pe pagina produselor selectate, alaturi de caracteristicile produselor.
Discount-urile, reducerile si ofertele promotionale nu sunt cumulative. Se aplica intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Ofertele promotionale prezente pe site sunt pentru cumparatorul final si nu se cumuleaza cu alte promotii/reduceri. Oferta promotionala se aplica doar in limita stocului disponibil.
Produsele achizitionate de pe site-ul https://utilajexpert.ro sunt livrate in ambalaj original, impreuna cu factura fiscala.

I. Definitii si Termeni

VanzatorUtilaj Expert Distribution SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Egalitatii, nr. 11, Iasi, Romania, cod postal 700695, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J22/2429/2022, avand Codul unic de identificare RO46413587.

Cumparator - orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care inregistreaza un Cont in site si efectueaza o Comanda.

Client - poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Utilaj Expert Distribution SRL(electronic, telefonic, etc)

Utilizator - orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site - magazinul online gazduit la adresa web https://utilajexpert.ro

Continut - reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui email trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si / sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Contul meu - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul de cumparaturi - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Lista de dorinte - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a produselor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.

Comanda - un document electronic care intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona produse.

Produs - orice bun listat pe Site, inclusiv bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Specificatii - toate proprietatile tehnice si/sau descrierile Produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Momentul incheierii contractului este momentul emiterii facturii fiscale. Factura fiscala are statut de contract comercial.

Factura Proforma - reprezinta documentul transmis de Vanzator, la solicitarea Cumparatorului, in care se detaliaza preturile si conditiile comerciale aplicabile vanzarii. Factura proforma are termen limitat de valabilitate de 1 zi lucratoare de la emitere.

Oferta Comerciala - reprezinta documentul transmis de Vanzator, la solicitarea Cumparatorului, in care se detaliaza preturile si conditiile comerciale aplicabile vanzarii. Oferta comerciala are termen limitat de valabilitate de 1 zi lucratoare de la emitere.

Certificat de garantie - documentul care atesta conditiile de acordare, limitare sau pierdere a garantiei, precum si celelalte drepturi si obligatii ale partilor privind regimul garantiei.

Oferta Promotionala - Campanie desfasurata de catre Vanzator ce presupune reducerea pretului pentru diferite categorii de produse, in anumite perioade de timp. Toate conditiile de desfasurare a campaniilor (perioada de desfasurare a campaniei, produsele vizate de campanie, conditii de acordare a reducerilor, daca este cazul) sunt definite in Regulamentul aferent fiecarei campanii.

"Pret Taiat" - reprezinta pretul de referinta, respectiv cel mai scazut pret practicat de catre Vanzator cel putin in perioada ultimelor 30 de zile inainte de data aplicarii reducerii de pret asupra produsului. In conditiile legii, Pretul Taiat poate fi mentinut si in conditiile unei reduceri succesive, treptate. Pretul Taiat este valabil in limita stocului disponibil al produsului.

"Pret de Vanzare"- reprezinta contravaloarea produsului, pretinsa si solicitata de catre Vanzator, Cumparatorului/Clientului/Utilizatorului, evidentiata corespunzator acestora in pagina de produs din site.

„PRP” (sau „RRP”, dupa caz) este pretul de revanzare recomandat pentru produsul livrat transmis direct de producator, cat si, dupa caz, prin distribuitori, furnizori, vanzatori, Pretul de Vanzare fiind stabilit in mod independent de catre vanzator conform propriei sale Politici comerciale. Unicul scop al acestor informatii este de a sprijini decizia cumparatorului/clientului/utilizatorului de a cumpara produsul. Cumparatorul/clientul/utilizatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestor informatii nu va crea confuzie si ca in luarea deciziei de cumparare a produsului, cumparatorul/clientul/utilizatorul trebuie sa ia in considerare cu strictete Pretul de Vanzare comunicat de catre Vanzator si solicitat de acesta din urma cumparatorului/clientului/utilizatorului pentru produsul comercializat.

Comentariu - apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

II. Cine suntem si cum ne poti contacta?

Utilaj Expert Distribution SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Egalitatii, nr. 11, Iasi, Romania, cod postal 700695, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/2429/2022, avand Codul unic de identificare RO46413587.

Pentru informatii suplimentare privind produsele si serviciile furnizate, ne poti contacta utilizand Formularul de Contact din sectiunea Comunicare, pe adresa de email contact@utilajexpert.ro sau la numarul de telefon 0761 200 600.

III. Informatii despre produsele si serviciile oferite

Utilaj Expert Distribution SRL ofera acces utilizatorilor prin intermediul magazinului online https://utilajexpert.ro la o gama variata de produse din categoriile: Prelucrare Metal, Lemn, Accesorii, Ridicare si transport, Compresoare si scule pneumatice, Generatoare si Curatenie.
Utilizatorii pot accesa gratuit site-ul https://utilajexpert.ro.
Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi Termeni si conditii, cu exceptia cazului in care acestea au Termeni si conditii de folosire distinct formulate.
Utilaj Expert Distribution SRL poate derula in orice moment campanii promotionale, in orice Categorie din site. Campaniile promotionale derulate in cadrul site-ului nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor. Spatiile si dimensiunea campaniilor promotionale nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita o informare prealabila.

IV. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul trebuie sa foloseasca site-ul https://utilajexpert.ro in conformitate cu legea.
Utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii exacte, corecte, actuale si complete. Daca consideram ca aceasta obligatie nu a fost indeplinita, ne rezervam dreptul de a bloca utilizarea serviciilor, fie definitiv, fie pe termen determinat, fara notificare.

V. Politica de vanzare, facturare, plata si livrare

V.1. Politica de vanzare

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator / Cumparator.
Plasarea unei comenzi pe site-ul https://utilajexpert.ro implica si crearea unui cont de utilizator.
Prin plasarea unei comenzi pe site-ul https://utilajexpert.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (email, telefon, mesaj sms) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale pe site.

Vanzatorul va informa Cumparatorul privind preluarea comenzii printr-un mesaj de tip email. Inregistrarea comenzii plasate online de catre Vanzator, nu constituie o validare si confirmare ferma a comenzii si, in consecinta, nu semnifica incheierea contractului la distanta.
Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

V.2. Politica de facturare si plata

Momentul incheierii contractului este momentul emiterii facturii fiscale.
Factura fiscala are statut de contract comercial. Ofertele comerciale si facturile proforme au termen de valabilitate 1 zi lucratoare de la emitere. Dupa acest termen inceteaza de drept orice fel de obligativitate comerciala sau contractuala.
Pretul contractului il constituie pretul vanzarii produselor.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse / promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic / email in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Pretul Contractului poate fi acoperit utilizand una dintre urmatoarele modalitati, in functie de optiunea clientului: ordin de plata bancar emis in baza facturii proforme / fiscale / de avans transmise de catre Vanzator sau numerar la livrare (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea). Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 1.000 lei indiferent daca clientul este persoana fizica sau juridica.

V.3. Politica de livrare

Livrarea produselor se realizeaza la adresa de livrare notata de Cumparator in formularul de Comanda, utilizand curieratul extern. Produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate.
ATENTIE: Verificarea continutului coletului se face doar in prezenta curierului inainte ca acesta sa plece de la dumneavoastra si formulati orice reclamatie cu mentiune pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamatiile referitoare la integritatea produsului sau la orice problema care ar putea fi imputata societatii de transport formulate ulterior livrarii sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare.
In cazul comenzilor achitate numerar la livrare (ramburs), din motive de siguranta compania de transport nu accepta desfacerea coletului inainte de a incasa contravaloarea produsului.

Termenele de livrare sunt afisate pe site-ul https://utilajexpert.ro pentru fiecare produs, si variaza in functie de produs. Cu toate acestea, termenele de livrare pot fi modificate unilateral de catre Vanzator in cazul in care acestea sunt afectate de intarzieri ale transportului datorate unor situatii mai presus de puterea de control a Vanzatorului, de decizii ale producatorilor ori de interventia unor autoritati in procesul de transport / verificare / taxare / livrare.
Livrarea este gratuita pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 lei cu TVA, in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0.
Pentru detalii suplimentare cu privire la livrarile efectuate in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@utilajexpert.ro sau la numarul de telefon 0761 200 600.

Punerea in functiune (PIF), probe functionale si initiere de prima necesitate (prezentarea functiilor si operarea masinii) a personalului de intretinere, calificat si atestat in utilizarea sistemului, sunt asigurate, la cerere si contra cost, de catre Furnizor.
Personalul de intretinere trebuie sa fie calificat si certificat tehnic si tehnologic in utilizarea masinii unelte / utilajului. Personalul de intretinere trebuie sa stapaneasca pe deplin si sa respecte manualul masinii, tehnologia de procesare si reglementarile de protectie a muncii ale masinii/utilajului. Operatorul are urmatoarele obligatii inainte de a incepe lucrul la masina / utilaj: Verifica zilnic nivelul uleiului si functionarea corecta a sistemelor hidraulice, de lubrifiere, de racire si electrice. Orice anomalie in functionarea masinii / utilajului trebuie raportata imediat.
Masina unealta / utilajul ramane proprietatea furnizorului pana la incasarea integrala a facturii de livrare. Toate masinile unelte si utilajele furnizate de producator nu contin ulei si lichid de racire. Acestea ar putea face obiectul unui alt posibil contract.

VI. Garantie, service si politica de returnare

VI.1. Garantie

Produsele achizitionate de persoanele fizice au Garantie 24 de luni, iar produsele achizitionate de persoanele juridice au Garantie 12 luni. Data de la care incepe sa curga Garantia coincide cu data emiterii facturii fiscale.
Pentru solutionarea problemelor intervenite in perioada de Garantie, Cumparatorul trebuie sa prezinte obligatoriu Certificatul de Garantie si Factura fiscala.
Certificatul de garanție este documentul care atesta conditiile de acordare, limitare sau pierdere a garantiei, precum si celelalte drepturi si obligatii ale partilor privind regimul garantiei.
Pentru remedierea problemelor intervenite in perioada de Garantie, produsul trebuie transportat in service-ul furnizorului.
Produsele ambalate necorespunzator, pot suferi daune in timpul transportului.
Nu ne asumam defectiunile intervenite in timpul transportului, datorate ambalarii necorespunzatoare.
Perioada de Garantie se prelungeste cu perioada scursa de la data la care consumatorul a prezentat produsul defectat si pana la data repunerii acestuia in stare de functiune si a notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.
Reparatiile efectuate in perioada garantiei, de catre persoane neautorizate, duc la pierderea garantiei.
In cazul aparitiei oricarei defectiuni in perioada de Garantie va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@utilajexpert.ro.
Constatarea starii de fapt a utilajului se realizeaza la sediul vanzatorului / furnizorului.

VI.2. Service

In perioada post-garantie, primim in service orice produs achizitionat de la noi. Pretul reparatiei se va comunica inaintea efectuarii reparatiei.
Pentru intocmirea ofertei pentru reparatie este necesara o constatare prealabila. Costul constatarii este de 150 lei si va fi acoperit de client.
Reparatia se va efectua doar cu acordul expres al clientului.

VI.3. Politica de returnare

VI.3.1 Dreptul de retragere

Conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul cu privire la retragerea dintr-un contract, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului, fara a fi nevoie sa justifice decizia de retragere si fara a suporta orice costuri, altele decat costurile directe de returnare a produselor. Notificarea va fi inaintata in scris (email sau scrisoare postala).
Consumatorul este informat asupra faptului ca, produsele returnate nu trebuie sa prezinte modificari fizice, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau electrice.
Produsele se returneaza in ambalajele originale impreuna cu toate accesoriile, manualele de utilizare, Certificatul de garantie si o copie a facturii fiscale.
Vanzatorul va rambursa toata suma primita catre Cumparator, inclusiv costurile de livrare, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Suma va fi rambursata in contul bancar mentionat de Cumparator.
Produsele trebuie returnate cu aceeasi firma de curierat, utilizata pentru livrarea initiala. Consumatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoarea a produselor returnate si de documentele necesare pentru transport.

Produsele care urmeaza sa fie returnate nu vor fi primite decat daca sunt corect ambalate in colete, si expediate la adresa mentionata de furnizor. Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Nu se accepta coletele cu plata ramburs.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului.
Nu se accepta produsele returnate care prezinta modificari fizice, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau electrice.

In cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare ca atunci cand a fost livrat si nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau de a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzare a produsului ca produs folosit sau, la alegerea clientului, vom retrimite produsul pe cheltuiala acestuia.

Clientul va fi anuntat in termen de 72 de ore de la primirea coletului de situatie si va avea optiunea de a reprimi, pe cheltuiala proprie, produsele care nu se mai afla in aceeasi stare in care au fost livrate initial catre acesta, sau de a fi de acord cu aducerea acestor produse la starea initiala. Pentru returnarile de produse uzate, deteriorate, neambalate etc., compania noastra poate percepe o taxa suplimentara pentru a le readuce in starea initiala, care poate fi intre 0% și 50% din valoarea initiala a produsului, cu acordul clientului.

VI.3.2 Lipsa de conformitate a produselor

Produsele livrate ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile prezentate pe site, sunt considerate neconforme. Acestea pot fi returnate prin Notificare scrisa emisa catre Utilaj Expert Distribution SRL (email sau scrisoare postala).
Clientul poate opta pentru inlocuirea produsului cu unul conform, pentru restituirea sumei, care va contine inclusiv valoarea transportului sau pentru achizitionarea unui produs similar.
In cazul in care, clientul opteaza pentru achizitionarea unui produs similar, acesta va achita diferenta pana la acoperirea pretului noului produs, in cazul in care pretul noului produs este mai mare fata de pretul produsului achizitionat initial. In situatia in care, pretul noului produs este mai mic fata de pretul produsului achizitionat initial, se va rambursa diferenta de suma, pana la valoarea noului produs.
In cazul in care, clientul opteaza pentru restituirea sumei, aceasta va fi rambursata intr-un cont bancar mentionat de acesta.
Cheltuielile ocazionate de punere in conformitate sunt suportate de Utilaj Expert Distribution SRL, inclusiv costurile de transport (in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0).

VI.3.3 Produse defecte

In situatia in care, produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris Utilaj Expert Distribution SRL, in termen de 24 de ore, de la primirea produsului.
In cazul in care, produsul nu mai este disponibil, se va restitui intreaga suma catre client sau, cu acordul acestuia, se va inlocui cu un produs similar.
In cazul in care, suma trebuie restituita, aceasta va fi rambursata in contul bancar mentionat de Consumator.
In cazul in care, clientul opteaza pentru achizitionarea unui produs similar, acesta va achita diferenta pana la acoperirea pretului noului produs, in cazul in care pretul noului produs este mai mare fata de pretul produsului achizitionat initial. In situatia in care, pretul noului produs este mai mic fata de pretul produsului achizitionat initial, se va rambursa diferenta de suma, pana la valoarea noului produs.
Cheltuielile de transport sunt suportate integral de Utilaj Expert Distribution SRL (in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0).

In cazul in care, Notificarea se transmite dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului, acesta va face obiectul conditiilor generale de garantie.
Toate produsele comercializate pe site-ul https://utilajexpert.ro beneficiaza de garantie si service. Garantia nu se poate invoca in cazul utilizarii produselor in mod incorect sau impropriu.

VI.3.4 Exceptii retur

Nu se pot returna produsele aflate in una sau in mai multe situatii, din cele enumerate:

 • Produsele utilizate sau care prezinta urme de montaj;
 • Produsele care au etichetele de identificare deteriorate sau lipsa;
 • Produsele care au ambalajul original deteriorat;
 • Produsele neambalate in ambalajul original;
 • Produsele care au fost livrate cu bonusuri sau cadouri si nu se mai afla in ambalajul original sau in starea initiala;
 • Produsele comercializate de alti agenti economici;
 • Produsele pentru care la momentul confirmarii comenzii s-a specificat faptul ca nu se pot returna. Produsele din aceasta categorie fac obiectul unui acord scris intre Vanzator si Cumparator, si sunt definite ca fiind Comanda speciala. Din categoria Comanda speciala, fac parte produsele care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a achitarii unui avans sau produsele care suporta modificari fata de starea initiala, in termenii agreati de parti.

Produsele aflate in situatiile prezentate nu vor fi acceptate la retur si nu se va restitui contravaloarea acestora.

Ridicarea produselor de la sediu, conform legislatiei in vigoare, nu se considera comert la distanta, prin urmare nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsul in prezenta personalului nostru la ridicare, sunteti obligat sa nu semnati pentru produs pana cand produsul nu a fost testat corespunzator.

In cazul in care, sunt necesare informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@utilajexpert.ro.

VII. Dreptul de Autor

Continutul acestui site este proprietatea Utilaj Expert Distribution SRL si a companiilor partenere care vor fi citate ca surse ale continutului si poate fi preluat, distribuit, vandut sau revandut numai cu acordul scris expres al Utilaj Expert Distribution SRL. Daca doriti sa descarcati, sa preluati, orice tip de continut de pe site-ul https://utilajexpert.ro, ne puteti contacta pe adresa de email contact@utilajexpert.ro.
Utilaj Expert Distribution SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
Utilaj Expert Distribution SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara o informare prealabila.
Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat. Astfel, in zonele din site care permit adaugarea continutului de catre utilizatori, respectiv zona de comentarii, acestia vor introduce pe site doar continut legal si moral, iar administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modera / cenzura comentariile.

VIII. Solutionarea Litigiilor

Prin utilizarea site-ului https://utilajexpert.ro si/sau al oricarui alt serviciu si / sau produs oferit, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.
Site-ul https://utilajexpert.ro se supune legilor din Romania.
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii intervenite intre Vanzator si Cumparator se vor solutiona pe cale amiabila, prin mediere, pe platforma de solutionare on-line a litigiilor rezultate din tranzactionarea on-line (Platorma SOL) sau, in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
Utilizatorul are dreptul de a contacta AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORULUI la telefon : 0219551 (Telefonul Consumatorului – Tarif normal conform retelei si tipului de abonament al initiatorului), cu privire la eventualele nemultumiri la adresa produselor sau serviciilor furnizate de Utilaj Expert Distribution SRL.
ANPC
Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi)
Adresa: Iasi, str. Toma Cozma nr. 11, cod 700554

 • Tel.: 0232/278.233
 • Fax: 0232/278.234
 • Email: crpciasi@anpc.ro

IX. Limitarea raspunderii furnizorului

Utilaj Expert Distribution SRL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site-ul https://utilajexpert.ro, care nu se datoreaza culpei sale. Utilizatorii pot solicita informatii suplimentare pe adresa de email contact@utilajexpert.ro sau la numarul de telefon 0761 200 600.
Utilaj Expert Distribution SRL nu este considerat responsabil in cazul instraiarii parolei de catre utilizator, a contului de utilizator, a furnizarii de informatii incorecte sau incomplete, in cazul utilizarii produselor / serviciilor in alt scop decat acela pentru care au fost create.
Toate produsele prezentate pe site-ul https://utilajexpert.ro sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului, comanda va fi anulata, clientul urmand sa fie notificat in acest sens de catre reprezentantul Utilaj Expert Distribution SRL. Pentru comenzile achitate in avans se va proceda la rambursarea contravalorii in contul din care a fost efectuata plata.
Imaginile prezentate pe site-ul https://utilajexpert.ro sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

X. Forta Majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

XI. Politica de Cookies

Pentru a afla mai multe despre modalitatea de interactiune cu website-ul nostru va rugam sa accesati Politica de Cookies.

XII. Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Utilaj Expert Distribution SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Egalitatii, nr. 11, Iasi, Romania, cod postal 700695, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/2429/2022, avand Codul unic de identificare RO46413587, prelucreaza date cu caracter personal cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin sistem automatizat, cu respectarea prevederilor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.
Drepturile de care beneficiaza persoana vizata, conform prevederilor Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 2016/679 („GDPR”), sunt: dreptul de acces, dreptul de rectificare sau stergere a datelor, dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul de portabilitate a datelor, dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Putem colecta sau sa primim date personale de la dumneavoastra in cadrul procesului de vanzare, prin navigarea site-ului web, a platformelor sociale de comunicare, formularelor, dispozitivelor utilizate, in cadrul actiunilor de marketing si publicitate, in scopurile declarate si in temeiurile legale si legitime aplicabile activitatii desfasurate.
Datele colectate sau primite vor fi folosite pentru a transmite utilizatorului confirmarea comenzilor, ofertele promotionale, etc, doar cu acordul prealabil.
Utilaj Expert Distribution SRL trateaza toate datele cu caracter personal si toate informatiile, in mod confidential si doar in scopurile mentionate pe acest site.
In cadrul interactiunii prin intermediul site-ului https://utilajexpert.ro, vor fi preluate urmatoarele date cu caracter personal: Nume, Prenume, Adresa, Numar de telefon, Adresa de email, Identificator online.
Ne obligam sa nu vindem baze de date care contin informatii cu caracter personal despre utilizatorii acestui site.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata catre autoritatilor competente.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si revizui periodic aceasta Politica de confidentialitate pentru a reflecta orice modificari ale modului in care procesam datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricaror astfel de modificari, vom afisa o versiune revizuita a Politicii de confidentialitate pe site-ul nostru web, prin urmare va rugam sa revizuiti periodic continutul acestei Politici de confidentialitate.