0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Metode de livrare


Ne dorim sa punem in valoare si sa imbinam cat mai eficient cele trei standarde care ne ghideaza activitatea, si anume “COMPLET”, “CONVENABIL” si “COMOD”, prin urmare livram produsele achizitionate de tine oriunde in tara, utilizand curieratul extern.
Tot ce trebuie sa faci, este sa notezi adresa de livrare in formularul de Comanda.

Produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Iti recomandam sa desfaci si sa verifici din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaci si sa verifici, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate.

ATENTIE: Verificarea continutului coletului se face doar in prezenta curierului inainte ca acesta sa plece de la tine si formuleaza orice reclamatie cu mentiune pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamatiile referitoare la integritatea produsului sau la orice problema care ar putea fi imputata societatii de transport formulate ulterior livrarii sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare.
In cazul comenzilor achitate numerar la livrare (ramburs), din motive de siguranta compania de transport nu accepta desfacerea coletului inainte de a incasa contravaloarea produsului.

Te rugam sa consulti termenele de livrare afisate in cadrul magazinului nostru online, pentru fiecare produs, acestea pot varia. Cu toate acestea, termenele de livrare pot fi modificate unilateral de catre noi, in cazul in care acestea sunt afectate de intarzieri ale transportului datorate unor situatii mai presus de puterea noastra de control, de decizii ale producatorilor ori de interventia unor autoritati in procesul de transport / verificare / taxare / livrare.

Iti oferim livrarea gratuita pentru comenzile cu o valoare mai MARE de 1000 lei cu TVA, in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0.

In completarea sectiunii Metode de livrare te rugam sa citesti si sectiunea TERMENI SI CONDITII din cadrul site-ului.

Pentru detalii suplimentare cu privire la livrarile efectuate in aria de acoperire Fan Courier cu kilometri 0, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email contact@utilajexpert.ro sau la numarul de telefon 0761 200 600.