0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Campo RM500C remorca 500kg motocultor

3.146,83 Lei*

Continut: 1 Bucata

Disponibil, timp de livrare 1-3 zile

Numarul produsului: 468100RM500C
Remorca de 500 kg pentru motocultor este un accesoriu ideal pentru a transporta si descarca materiale in gradina sau pe camp. Este construita din materiale durabile si rezistente la uzura, cu o structura solida si rezistenta care poate sustine o greutate maxima de 500 kg. Remorca este proiectata pentru a se atasa cu usurinta la motocultor, oferind o manevrabilitate excelenta pe terenuri dificile sau ude. Este prevazuta cu elemente reflectorizante de semnalizare si o culoare ce ofera o vizibilitate ridicata pentru siguranta in timpul deplasarii pe drumuri publice. Remorca are o intretinere usoara si acces rapid la sistemul de franare si sub bena prin bascularea remorcii. Volumul util este mare de pana la 1.1mc cu obloanele de suprainaltare si 500 kg cantitate transportata. Remorca este dotata cu un sistem de franare eficient si chiar si la coborarea unor pante cu inclinatie mare, precum si cu roti de calitate care asigura o buna aderenta si manevrabilitate. Acest accesoriu este ideal pentru gradinari, fermieri sau alte persoane care au nevoie sa transporte si sa descarce materiale in gradina sau pe camp. Este usor de utilizat si intretinut, si poate fi utilizat pentru a transporta diferite tipuri de materiale, de la pamant la unelte sau alte materiale necesare pentru munca in gradina sau pe camp.

Avantaje:
Remorca noastra este un accesoriu de calitate, cu o structura solida si rezistenta. Este proiectata pentru a oferi o descarcare facila, datorita faptului ca bascularea remorcii are o inclinare mai mare decat media produselor din piata. Aceasta remorca este rezistenta la sarcina si intretinerea este usoara datorita accesului rapid la sistemul de franare, sasiu si sub bena prin bascularea remorcii. Volumul util este mare cu obloanele de suprainalțare. Remorca este dotată cu un scaun ergonomic, reglabil pe directia fata-spate, frana de picior si frana de mana, pentru parcare cu tamburi de frânare, cric pentru sprijin, suspensii cu arcuri lamelare, protap demontabil pentru dimensiuni reduse la transport. Usor de utilizat si intretinut, care va face munca dumneavoastra mai usoara si mai eficienta.

Date tehnice:
Prindere protap: H60 mm, interior 17 mm
Frana de picior si frana de mana
Sarcina maxima: 500 kg
Basculare spate
Roti cu anvelopa 5.00-12, 4prezoane
Interior bena (latime x lungime x adancime): 830x1310x280 mm
Ecartament: 1230 mm
Lungime totala: 2920 mm
Inaltime totala: 1200 mm
Garda sol osie: 240 mm
Suspensii: arcuri lamelare
Obloane rabatabile: spate si lateral
Scaun cu perna, reglabil fata-spate

Set livrare:
Colet 1/2 (componente): 1400x900x500 mm/110 kg
Colet 2/2 (protap): 2600x600x150 mm/20 kg

Atentie! *)Folositi cu prioritate frana de motor la coborarea pantelor! Obloanele inalatoare nu sunt incluse. Acestea se achizitioneaza separat cod comanda: 468100RM500C1

Ecartament: 1230 mm
Garda sol osie: 240 mm
Inaltime: 1200 mm
Lungime: 2920 mm
Sarcina max.: 500 Kg
ProGARDEN
ProGARDEN este un brand de frunte de unelte si echipamente de ultima generatie pentru casa si gradina. Brandul a avut un adevarat succes la nivel local si se va extinde continuu in domeniul uneltelor si echipamentelor de gradina. Timp de multi ani, a stabilit standarde in ceea ce priveste rezistenta, performanta si siguranta. Clientii apreciaza libertatea pentru toate proiectele lor de gradinarit, precum si raportul calitate-pret excelent pe care il reprezinta produsele ProGARDEN si serviciile de prima clasa oferite clientilor.

0 din 0 recenzii

Lasa o recenzie!

Impartaseste experientele tale cu alti clienti.