0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Panza Debitare Aluminiu si PVC 300 x 3.5 x 30 Z96

407,38 Lei*

% 509,22 Lei* (Discount 20%)
Continut: 1 Bucata

Disponibil, timp de livrare 1-3 zile

Numarul produsului: LU5D1200

Obtineti cele mai precise si curate taieri cu panza circulara FREUD pentru aluminiu si PVC! Aceasta panza circulara este realizata din materiale de calitate superioara, care asigura durabilitate si rezistenta la uzura. Geometria unica a panzei circulare permite taieri precise si curate, indiferent de materialul pe care il taiati. Panza circulara este versatila si poate fi utilizata pentru taierea aluminiului si PVC-ului, materiale importante in proiecte de constructii si bricolaj.

Detalii suplimentare produs

  • Panza circulara de debitare pentru aluminiu si PVC
  • Geometrie unica pentru taieri precise
  • Versatila pentru proiecte de constructii si bricolaj
  • Durabila si rezistenta la uzura

Intrebari frecvente despre produs

Pentru ce tip de materiale este potrivita aceasta panza circulara?

Aceasta panza circulara este potrivita pentru taierea aluminiului si PVC-ului, doua materiale importante in proiecte de constructii si bricolaj.

Cat de precisa este aceasta panza circulara?

Aceasta panza circulara are o geometrie unica care permite taieri precise si curate, indiferent de materialul pe care il taiati.

Este aceasta panza circulara durabila?

Da, aceasta panza circulara este realizata din materiale de calitate superioara, care asigura durabilitate si rezistenta la uzura.

Daca sunteti in cautarea celei mai precise si durabile panze circulare pentru debitare aluminiu si PVC, atunci panza circulara FREUD este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Geometria unica a acestei panze circulare permite taieri precise si curate, indiferent de materialul pe care il taiati, iar materialele de calitate superioara asigura durabilitate si rezistenta la uzura.

Diametru interior: 30 mm
Diametru exterior: 300 mm
Grosime panza: 3.00 mm
Latime taiere: 3.5 mm
Numar dinti: Z96
FREUD
Revolutionar si dinamic, Grupul Freud este lider in industrie de peste 50 de ani. Este singurul producator de unelte pentru prelucrarea lemnului care produce propria carbura "MicroGrain cu titan", numită TiCo™, o combinatie de inalta densitate de titan si cobalt. Prin producerea propriei carburi, Freud are capacitatea unica de a forma fiecare scula pentru fiecare aplicatie specifica, maximizand astfel durata de viata si performanta de taiere a sculei.
Freud foloseste cele mai inovatoare si avansate operatiuni de fabricatie din punct de vedere tehnologic din lume. Pentru a se asigura ca produsele sale de inalta calitate indeplinesc cele mai dure standarde de proiectare, Freud detine si opereaza toate facilitatile sale de productie. Toate instalatiile Freud sunt certificate de calitate ISO9001 Vision 2000, o recunoastere a proceselor de productie de calitate superioara.

0 din 0 recenzii

Lasa o recenzie!

Impartaseste experientele tale cu alti clienti.