0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina

Bara cosire mobila BT-BC12 1200 mm

2.756,18 Lei*

Disponibil, timp de livrare 1-3 zile

Numarul produsului: 51300120CM

Daca sunteti un agricultor sau o persoana care intretine terenul, atunci bara de cosire mobila cu latimea de 1200 mm este un accesoriu esential pentru a va usura munca. Acesta poate fi atasata la motocultoarele U9 si U14 si este proiectata pentru a cosi solul in mod eficient si rapid. Bara este construita din materiale de calitate, rezistente la uzura, si poate fi usor reglata pentru a se potrivi la diferite adancimi de cosire.
De asemenea, aceasta va economisi timp si efort fizic, permitandu-va sa va concentrati mai mult pe alte aspecte ale muncii dumneavoastra. Investind in aceasta bara de cosire, veti fi capabili sa obtineti rezultate mai bune si sa economisiti timp.

Latime de lucru: 120 cm
ProGARDEN
ProGARDEN este un brand de frunte de unelte si echipamente de ultima generatie pentru casa si gradina. Brandul a avut un adevarat succes la nivel local si se va extinde continuu in domeniul uneltelor si echipamentelor de gradina. Timp de multi ani, a stabilit standarde in ceea ce priveste rezistenta, performanta si siguranta. Clientii apreciaza libertatea pentru toate proiectele lor de gradinarit, precum si raportul calitate-pret excelent pe care il reprezinta produsele ProGARDEN si serviciile de prima clasa oferite clientilor.

0 din 0 recenzii

Lasa o recenzie!

Impartaseste experientele tale cu alti clienti.