0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina
exhaustor-rumegus-utilizat-industrial

Top 3 Modele de Exhaustor Rumegus Ideale pentru Masini de Grosime

In domeniul prelucrarii lemnului, echipamentul adecvat nu doar ca eficientizeaza munca, dar asigura si un mediu de lucru sigur si curat. Un aspect vital in atingerea acestei performante il reprezinta alegerea unui exhaustor de rumegus potrivit. Astazi, va prezentam un top al celor mai eficiente 3 modele de exhaustoare de rumegus, concepute special pentru a complementa masinile de rindeluit la grosime.

1. Exhaustor Rumegus ABS 3880 400V de la Holzmann Austria

Primul exhaustor in clasamentul nostru este modelul ABS 3880 400V provenind de la renumitul producator Holzmann Austria. Acesta se distinge printr-o compatibilitate excelenta cu masinile de rindeluit la grosime avand o latime de pana la 400 de mm. Unul dintre principalele sale avantaje este capacitatea impresionanta de a colecta rumegus in saci de 200 de litri, oferind astfel o autonomie indelungata intre goliri. Este solutia ideala pentru atelierele care proceseaza volume mari de lemn, reducand semnificativ timpul alocat curateniei si intretinerii.

Exhaustor rumegus Holzmann Austria

2. Exhaustor Rumegus SAA 3003 de la Holzstar Germany

Pe locul al doilea se situeaza SAA 3003, un produs de top de la Holzstar Germany. Acest model este, de asemenea, optim pentru masinile de rindeluit la grosime cu latime de pana la 400 de mm. Caracteristica care il face deosebit este eficienta ridicata in colectarea particulelor fine de rumegus, asigurand astfel un aer de lucru mai curat si mai sanatos. Compact si usor de manevrat, SAA 3003 este un aliat de nadejde in orice atelier de prelucrare a lemnului, garantand performanta si fiabilitate.

Exhaustor rumegus Holzstarr Germany

3. Exhaustor Rumegus SAA 2003 de la Holzstar Germany

Ultimul, dar nu cel din urma, modelul SAA 2003 tot de la Holzstar Germany, este special conceput pentru masinile de grosime cu o latime de lucru de pana in 250 de mm. Avantajul major al acestui exhaustor este dimensiunea sa compacta, care nu doar ca economiseste spatiu, dar ofera si o manevrabilitate superiora in spatii limitate. Cu toate acestea, nu face compromisuri in ceea ce priveste capacitatea de colectare a rumegusului, fiind o solutie excelenta pentru atelierele mici si medii.

Exhaustor cu un sac Holzstar

Alegerea unui exhaustor de rumegus adecvat poate face diferenta dintre un atelier curat, sigur si eficient si unul impovarat de deseurile de lemn. Fie ca detineti un atelier de dimensiuni mari, cu o productie voluminoasa, sau unul mai modest, unul dintre aceste trei modele de exhaustoare va raspunde cu siguranta necesitatilor dvs. Specificatiile tehnice, capacitatea de colectare si eficienta in filtrarea aerului sunt aspecte esentiale de luat in considerare, iar modelele ABS 3880 400V, SAA 3003 si SAA 2003 se disting prin excelenta in toate aceste domenii. inarmat cu informatiile potrivite, alegerea devine o simpla formalitate, transformand prelucrarea lemnului intr-un proces mai placut si mai curat.

Alte idei interesante

ce-este-frezare-articol-blog

Descopera secretele frezarii metalului: un ghid esential care acopera frezarea orizontala, verticala si CNC, cu o analiza detaliata a masinii de frezat OPTImill...