0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina
poza-blog-panze-circular-freud

Panze de circular FREUD: calitate superioara si durabilitate pentru prelucrarea lemnului

Panzele de circular FREUD sunt un accesoriu esențial pentru orice atelier de prelucrare a lemnului sau pentru orice bricolaj. Acestea sunt utilizate pentru a taia lemnul in forme precise si pentru a face gauri in lemn.

FREUD este o companie cu o lunga istorie in productia de panze de circular. Ei au inceput sa produca panze de circular in 1962 si au continuat sa fie lideri in industria panzelor de circular de atunci. Panzele de circular FREUD sunt recunoscute pentru calitatea lor superioara si durabilitatea lor.

Panzele de circular FREUD sunt fabricate din oțel de inalta calitate si au un design unic care le permite sa taie lemnul cu mare precizie si eficienta. De asemenea, acestea sunt proiectate pentru a reduce vibratiile si zgomotul in timpul utilizarii, oferind o experienta de utilizare mai confortabila.

Exista o varietate de panze de circular FREUD disponibile pentru diferite aplicații. Unele dintre acestea sunt proiectate pentru a taia lemnul dur, în timp ce altele sunt proiectate pentru a taia lemnul moale sau pentru a face gauri in lemn. De exemplu, panza de circular FREUD Diablo, este proiectata pentru taierea cu precizie a materialelor metalice si a lemnului dur.

Panzele de circular FREUD sunt, de asemenea, disponibile in diferite dimensiuni si grosimi, astfel incat sa se potriveasca cu diferite modele de scule electrice. Acest lucru le face usor de utilizat cu orice unealta de prelucrare a lemnului sau de bricolaj.

In concluzie, panzele de circular FREUD sunt un accesoriu esential pentru orice atelier de prelucrare a lemnului sau pentru orice bricolaj. Acestea sunt fabricate din otel de inalta calitate si au un design unic care le permite sa taie lemnul cu mare precizie si eficienta. Exista o varietate de panze de circular FREUD disponibile pentru diferite aplicații, astfel incat sa se potriveasca cu diferite modele de scule electrice.


Best Deal

%
Panza circular
FREUD
Panza circular FREUD 300 x 3.2 x 30 Z96
Livrare: 1-3 zile

Variante de la 350,15 Lei*
353,04 Lei* 392,27 Lei* (Discount 10%)


Panza circulara FREUD 300 x 3.2 x 30 Z96 este una dintre cele mai bune opțiuni pentru prelucrarea lemnului din gama produselor FREUD. Aceasta panza circulara este proiectata pentru a oferi taieturi precise si curate, indiferent de tipul de lemn utilizat.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei panze circulare este materialul din care este fabricata. Este fabricata din otel de inalta calitate, care asigura o durabilitate si rezistenta sporite. Aceasta inseamna ca panza circulara poate rezista la utilizarea intensa si poate fi utilizata pentru o perioada lunga de timp, fara a se deteriora sau a pierde din precizie.

Design-ul unic al acestei panze circulare, permite taierea cu precizie a lemnului dur sau moale, ceea ce o face potrivita pentru o varietate de proiecte de prelucrare a lemnului. De asemenea, aceasta panza circulara este proiectata pentru a reduce vibratiile si zgomotul in timpul utilizarii, oferind o experienta de utilizare mai confortabila.

Dimensiunile panzei circulare sunt 300 x 3.2 x 30 mm, si este compatibila cu majoritatea uneltelor electrice de prelucrare a lemnului. Aceasta panza circulara, cu numarul de dinti Z96, este ideala pentru taierea precisa si curata a lemnului dur sau a altor materiale, cum ar fi metalul si plasticul.