0761 200 600
contact@utilajexpert.ro
Acceseaza prima pagina
echipamente-curatenie-horeca

Echipamente curatenie utilizate in horeca

Echipamentele de curatenie pentru horeca sunt produse care urmeaza o mare varietate de utilizari, forme si specificatii tehnice. Majoritatea instalațiilor de curatenie din hoteluri utilizeaza o combinatie a acestor instrumente si echipamente pentru a curata si intretine eficient camerele. Nu toate tipurile de echipamente de curatenie vor fi folosite in timpul unui sejur obisnuit intr-o camera de hotel, dar chiar daca stati doar o noapte, este posibil sa intalniti urmatoarele tipuri de articole:

Extractoarele umede
Draperiile si mobilierul tapitat pot fi curatate, dezinfectate si restaurate cu ajutorul lor. Acestea indeparteaza eficient murdaria de pe covoare, draperii si mobilier tapitat care este mai adanc inradacinata decat poate face fata doar spalarea. Extractoarele umede sunt concepute cu o perie infasurata in spirala si injecteaza aer prin gauri pentru a capta murdaria. In plus, puteti aplica produse de retinere a murdariei pe covoare dupa curatarea cu ajutorul extractoarelor umede pentru a prelungi durata de viata a covoarelor.

Masini de extractie cu apa calda
Metoda "rotire si turnare" nu este la fel de eficienta ca alte metode de curatare a covoarelor, deoarece extrage doar apa, nu si murdăria. Acest lucru duce, de asemenea, la revenirea petelor pe covoarele dvs. dupa ce le uscati!Extractoarele cu apa calda sunt adesea folosite pentru curatarea covoarelor cu abur sau o combinatie intre extractia apei calde si curațarea cu abur. Aceste masini nu au o miscare de rotatie si au un rezervor care contine apa fierbinte si detergent pentru curatarea temeinica a covoarelor. Cu ajutorul duzelor de pulverizare de inalta presiune, apa fierbinte si detergentul sunt proiectate in covor. Cand murdaria ajunge la suprafata, este aspirata intr-un recipient din interiorul masinii, impreuna cu apa contaminata. Deoarece covoarele din lana se micsoreaza la temperaturi ridicate, extractoarele cu apa calda nu trebuie umplute niciodata cu apa mai fierbinte de 60°C.

Echipament pentru extragerea solventilor
Aceste dispozitive sunt utilizate in general pentru a curata draperiile si tapiteria.

Aspiratoare umede
Aspiratoarele umede sunt utilizate pentru a curata accidentele si pentru a colecta apa necesara pentru a curata podelele sau covoarele. La podele, mai multe aspiratoare umede pot fi utilizate pentru a colecta murdaria uscata.

Echipamente rotative pentru podele
Numeroase sarcini de curatare a suprafetelor pot fi realizate cu ajutorul masinilor rotative pentru podele. Aceste masini pot fi echipate cu tampoane sau perii pentru a curata covoarele folosind spuma. Masinile rotative pentru podele pot fi utilizate pentru a curata si lustrui podelele cu suprafete dure.

Echipamente de curatare pentru horeca: Industria hoteliera este una dintre cele mai importante industrii de servicii din lume. Pe langa faptul că ofera cazare oaspetilor, hotelurile sunt responsabile de curatarea camerelor, a bailor si a zonelor publice. Echipamentul de curatenie folosit de un hotel trebuie sa fie de calitate optima si sa nu prezinte niciun pericol pentru oaspeti.

Alte idei interesante

ce-este-frezare-articol-blog

Descopera secretele frezarii metalului: un ghid esential care acopera frezarea orizontala, verticala si CNC, cu o analiza detaliata a masinii de frezat OPTImill...